Over ons 

Clean Car 08 is gespecialiseerd in hoogwaardige autoverzorgingsproducten met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Onze producten van Purus zijn ontwikkeld met de visie om een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de prestaties van voertuigen. We zijn ervan overtuigd dat deze producten een waardevolle toevoeging zijn voor elke detailer.

Waarom kiezen voor Purus?

1. Onze autoverzorging is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke en duurzame ingrediënten, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu dan traditionele autoverzorging. Door onze producten te gebruiken, help je het milieu te beschermen en de uitstoot van schadelijke chemicaliën te verminderen.

2. In tegenstelling tot traditionele autoverzroging die schadelijke chemicaliën bevatten, bevat onze autoverzorging alleen natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid van jou en je gezin. Onze producten zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid.

3. Onze autowasmiddelen zijn niet alleen milieuvriendelijk en veilig, maar ze zijn ook zeer effectief in het verwijderen van vuil en vlekken van jouw auto. Onze producten zijn ontworpen om zelfs de hardnekkigste vuil- en vlekken te verwijderen, waardoor jouw auto er als nieuw uit zal zien.

4. Door onze autoverzorging te gebruiken, draag je bij aan een duurzamere toekomst. Onze producten worden geleverd in verpakkingen die zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn ontworpen om te worden gerecycled nadat je ze hebt gebruikt. Op deze manier help je mee aan het verminderen van de hoeveelheid afval die op onze planeet terechtkomt.

Verzending & Retourneren

België - Nederland  €6,95 (Gratis voor bestellingen boven de €50)
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Wilt u een aankoop retourneren? Dit kan binnen 14 dagen na de datum van levering.

Het retourneren kan snel en eenvoudig worden gedaan:

Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail naar Info@cleancar08.be waarin u aangeeft dat u een of meer producten wilt retourneren. Nadat de klantenservice uw mail heeft verwerkt ontvangt u een retourformulier.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag moet het teruggestuurde product in originele staat geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code.
De verzender is verantwoordelijk voor de verzending.